Povesti Rophermecate

Petruța Năluca

Dacă primăvara începe cu flori, povestea mea în Ropharma începe cu o invitație

În octombrie se împlinesc 14 ani de la începutul poveștii mele în Ropharma. Totul a început cu o invitație din partea doamnei director de la acea vreme, doamna Adela Stâmbu, care îmi fusese și cadru didactic în timpul facultății.

Când mă gândesc la Ropharma, îmi vin în minte, bunătatea oamenilor cu care lucrez, atmosfera de familie și spiritul de colegialitate și de echipă. Cred că dacă cineva mi-ar cere să definesc profesionalismul așa cum este el, în opinia mea, aș spune că este oportunitatea pe care i-o oferi unui om să profeseze în domeniul în care se regăsește, combinată cu aprecierea pentru valoarea adăugată pe care o aduce în mediul respectiv.

Suntem o familie, suntem alături unii de ceilalți și cred că, atât longevitatea mea în această companie, cât și a colegilor mei, spune multe despre mediul pe care îl crează și întreține Ropharma, în fiecare zi.

Din produsele cu care lucrez în fiecare zi, favoritul meu este Hepazen. De ce? Pentru că oferă o combinație excelentă de principii active, care lucrează, împreună, pentru protejarea ficatului și a stomacului, iar rezultatele sunt vizibile într-un timp foarte scurt.