Povesti Rophermecate

Iulia Leahu

Dacă primăvara a început la 1 martie, povestea mea în Ropharma a început acum 8 ani

...mai exact, pe data de 1 octombrie 2009. Trecerea de pe băncile facultății, în mediul farmaciei, la lucrurile „mature și serioase” nu a fost ușoară, dar tranziția a fost mult mai facilă datorită primirii călduroase pe care mi-au oferit-o colegii din Ropharma.

Povestea mea și-a început cursul într-o farmacie micuță, dintr-un orășel de provincie, în care, spre bucuria mea, oamenii încă mai cunoșteau respectul pentru această profesie. Iată că, azi, au trecut de atunci opt ani de zile. Opt ani în care am crescut împreună cu Ropharma, alături de pacienți și de o echipă de colegi extraordinară.

Au fost atât de multe momente frumoase, dar și momente grele, deopotrivă. Ca peste tot, până la urmă. Diferența în familia Ropharma o face mediul împreună cu colegii care te sprijină în aceste momente dificile. Un anturaj de oameni calzi și înțelegerea celor de la conducere poate face o diferență de la cer la pământ, când vorbim de o companie care pune accentul pe cifre și una care investește și pune accentul pe oameni, așa cum este Ropharma. Este vorba despre valorile care stau la bază și care fac această diferență.

Le mulțumesc, cu această ocazie, și pentru oportunitățile de creștere profesională pe care ni le-au oferit și care s-au concretizat prin participări la numeroase cursuri și traininguri de specializare.

Sunt mândră să spun că fac parte din echipa Ropharma, echipa domnului Doctor-Farmacist Mihai Miron, un OM deosebit, sub îndrumarea căruia ne e mai mare dragul să muncim.

Aș putea să scriu pagini întregi despre experiența mea ca farmacist Ropharma și sunt convinsă că povestea mea aici va continua să se scrie atâta timp cât va exista acest mediu relaxant și plăcut, împreună cu atmosfera specifică, care te motivează să-ți iubești profesia de farmacist.

Povestea bunicii și o cutie de...Hepazen

Îmi amintesc cu drag și tristețe, în același timp, de drumurile la farmacie pentru a-i cumpăra bunicii medicamentele pentru ficat, atât de necesare. Cred că perioada aceea a marcat momentul în care m-am hotărât să mă fac farmacistă, ca să am grijă de bunica mea, dar și de alte bunici ai căror nepoți sunt, poate, plecați departe, sau au crescut mari.

Din păcate, bunica mea nu a mai ajuns să mă vadă în uniforma albă , datorită afecțiunii la ficat de care suferea. Am resimțit, în momentul în care am pierdut-o, cât este de importantă protejarea ficatului, această uzină a organizmului nostru.

Când produsul HEPAZEN a intrat în portofoliul Ropharma, i-am studiat compoziția și m-am bucurat să văd că avea o complexitate aparte, care oferea beneficii importante pentru protecția ficatului. Prin urmare, l-am recomandat cu drag și încredere pacienților, atât în scop curativ cât și preventiv. Prevenția este atât de importantă și, totuși, atât de mulți dintre noi, uităm atât de ușor de ea.

Cred că pacienții noștri merită și trebuie să fie informați corect, în legătură cu agresiunile medicamentelor, ale toxinelor și stresului asupra ficatului, dar și în legătură cu modalitățile prin care acesta poate fi protejat.

 

HEPAZEN, prin conținutul său de silimarină, brusture, cicoare și multe alte ingrediente active, sprijină funcționarea normală a ficatului, protejează celule hepatice împotriva hepatotoxinelor, regenerează, detoxifiază și elimină substanțele reziduale din organism. În acest fel, stimulează formarea și eliminarea bilei, exact ca un antioxidant natural.

 

În încheiere, pentru că Fericirea nu stă în a face numai ce îți place, ci în a face cu plăcere ceea ce trebuie făcut” (Mihai Miron), cred că întreaga noastră activitate de farmaciști trebuie să se ghideze după acest principiu.

 

 Cu drag, Iulia Leahu,

Farm. diriginte Ropharma 10 Tg Ocna