Povesti Rophermecate

Adriana Pană

Dacă primăvara începe cu flori, povestea mea în Ropharma începe cu o echipă foarte dragă mie

Mă numesc Adriana și sunt asistent principal farmacist.

În urmă cu câțiva ani buni am făcut parte dintr-o echipă extraordinară de „fete cucuiete”. Veneam cu drag la farmacie, iar serviciul era a doua noastră familie. Ne ajutam reciproc la nevoie, iar empatia pentru pacienți era ingredientul secret care ne făcea plăcute de aceștia.

Toate bune și frumoase până într-o zi în care ”draga noastră farmacie” a fost absorbită de un lanț mai mare de farmacii, iar noi am fost repartizate în tot orașul. Chiar și așa, prietenia noastră a continuat să existe și în afara job-ului, în ciuda faptului că nu mai munceam sub același acoperiș.

Așadar, ne-am adaptat schimbărilor și am continuat să muncim cu drag și dedicare față de pacienți, până într-o zi în care am primit o veste îmbucurătoare din partea managerei noastre: urma să lucrăm din nou împreună!

Iată-ne, așadar, azi, în vechea formulă, bucuroase și cu aceeași poftă de muncă. Poate că nu mai suntem chiar atât de ”cucuiete” ca urmare a trecerii anilor, dar asta nu ne oprește să fim la fel ca la început: cu zâmbetul pe buze și atitudinea proactivă.

Ne bucurăm de această farmacie a frumuseții și armoniei, unde continuăm să ne practicăm meseria cu respect pentru pacienți, seriozitate și drag de-a face bine.

Aș vrea să închei cu o urare pentru membrii familiei Ropharma, cărora le doresc ani mulți, frumoși și fericiți!

Va pup și vă îmbrățișez cu drag,

Adriana