Povesti Rophermecate

Nicolae Pașcu

Dacă primăvara a început la 1 martie, povestea mea în Ropharma a început în luna noiembrie

Vă salut!

Numele meu este Nicolae Paşcu. M-am angajat la Ropharma în luna noiembrie, anul trecut, imediat după terminarea Facultății de Farmacie.

Aveam o viziune clară în ceea ce privește prestigiul acestei companii: dedicată în permanență nevoilor pacienților și, mereu, alături de aceștia. Toate acestea sunt integrate în misiunea companiei: aceea de a contribui la îmbunătățirea stării de sănătate a semenilor noștri.

Știam că cerințele sunt înalte, însă entuziasmul juvenil și dorința de a ajunge în mijlocul companiei Ropharma au fost de neoprit. Prin urmare, dupa ce am trecut de interviu, am primit, cu bucurie, vestea că sunt repartizat în inima Iașului, la farmacia "Sf. Parascheva". O farmacie cu program non-stop și într-un colectiv numeros, care m-a primit cu brațele deschise. Le mulțumesc, pe această cale, colegilor pentru încrederea acordată și pentru disponibilitatea de a-mi împărtăși din bogata lor experiență, acumulată de-alungul timpului.

Ce înseamnă pentru mine profesia de farmacist la Ropharma?

Pentru mine, profesia de farmacist, aici, la Ropharma, este cel mai bun debut posibil pentru cariera pe care am început să o construiesc în acest domeniu. Spun asta prin prisma diferenței pe care Ropharma o aduce pe piața farmaceutică. Iar prin diferență, mă refer la selecția atentă a angajaților: veți găsi aici oameni buni, care-și iubesc profesia, dar și produse de calitate, prezentate într-un spațiu farmaceutic caracterizat de o eleganță specifică.

Un alt motiv pentru care mi-e drag să lucrez la Ropharma este faptul că am avut ocazia să întâlnesc foarte mulți colegi simpli. O simplitate frumoasă și încărcată cu foarte mult profesionalism. Mie, unul îmi place să o numesc ”pastila de omenie efervescentă”. Pe lângă asta, am întâlnit mult discernământ și o conștiință trează, capabilă să asculte înainte să găsească soluții. Lucru care, din păcate, se întâmplă tot mai rar în ziua de azi. Uităm să-i ascultăm pe cei de lângă noi.

 Satisfacțiile profesiei de farmacist

Una dintre cele mai mari satisfacții pe care ți le aduce profesia de farmacist este momentul în car pacienții se întorc multumiți de soluțiile propuse. Astăzi, de exemplu, am avut bucuria unei astfel de experiențe: doamna Elena, o pacientă fidelă a farmaciilor Ropharma, a revenit ca să-mi spună că produsul pe care i-l recomandasem, Hepazen, dă rezultate foarte bune. Hepazen este un supliment alimentar din gama Ropharma, care sprijină funcționarea normală a ficatului și îl protejează împotriva hepatotoxinelor. L-am recomandat și în familie, prietenilor și cunoștinețelor. Îl recomand cu încredere, deoarece am primit răspunsuri pozitive, nu doar din partea doamnei Elena, ci și din partea altor pacienți care l-au încercat.

Toate acestea constituie, pentru mine, esența fericirii din lumea medicamentelor!

Nicolae Pașcu