Miscarea face bine, iar Ropharma o sustine la Streetball Challenge Bacau

0000-00-00 00:00:00 / Categorie: Toate / ROSport

Un stil de viata sanatos si activitatea fizica constanta sunt ingredientele unei bune dispozitii si ale unui tonus ridicat. De aceea, Ropharma sprijina cel mai important turneu de baschet din zona de est a tarii - Streetball Challenge, editia a V-a.

 

Streetball Challenge, editia a V-a, se va desfasura la centrul orasului Bacau pe 22 si 23 august 2015, eveniment la care suntem partener principal!

 

Toti iubitorii baschetului din Bacau si nu numai, sunt asteptati in penultimul weekend din luna august in fata Hotelului Decebal pentru a se bucura de o editie spectaculoasa, cu multe premii, surprize, muzica buna, demo-uri de freestyle si slamdunk, dar si sesiuni de breakdance si beatbox. Vor fi doua zile in care celebram importanta activitatii fizice in programul zilnic pentru imbunatatirea calitatii vietii.

 

Nu mai putin de 60 de echipe si peste 200 de participanti din toate zonele tarii, dar si din Polonia, Bulgaria si Moldova se vor intrece la categoriile Open, Open Mix, respectiv Junior.

 

La fel ca in anii precedenti, echipa castigatoare a Bacau Streetball Challenge va reprezenta Romania la concursul international de streetball de la Praga: Prague International Streetball. Marii castigatori vor pleca de la Bacau cu premiul de 2000 de lei.

 

Pe langa competitia propriu-zisa se vor desfasura concursuri adresate publicului, face painting, breakdance, tatuaje hena, baschet in scaun rulant si un concert. Nu vor lipsi concursurile de slam-dunk, 2ball, freestyle, aruncari de trei puncte sau baschet X&O.

 

Prin aceasta initiativa incurajam sportul, miscarea in aer liber, bucuria cu care putem incepe fiecare zi si motivatia atat fizica, cat si emotionala de a raspandi energia pozitiva in jur.


Taguri: ,